După cum bine știi, pasiunea, dedicația precum și calitatea reprezintă punctele noastre forte, aici, la Airwalk Media.

Începând din acest moment, (adicăăă… chiar acum!) avem plăcerea de a îți prezenta noii noștri membri ai familiei Airwalk Media, nimeni alții decât echipa AirWalk.PUBG.

Cu un line-up solid și câteva turnee la activ, aceștia au dovedit faptul că munca în echipă, dedicarea și efortul dau rezultate.

Plini de entuziasm, am reușit să luam un interviu căpitanului echipei, Sergiu “Mutta” Coman, ce a fost mai mult decât încântat să ne povestească despre istoricul echipei, palmaresul acesteia și planurile de viitor.

Vă invitam, alaturi de noi, sa vizionati mini-interviul acordat de catre AirWalk Mutta, leader-ul echipei noastre de PUBG:

– Salut si bine te-am gasit, Mutta!

– Salut!

O sa trec direct la subiect: Cum te intelegi cu echipa/cum relationati cand jucati impreuna?

Daca ne-ai pune sa jucam normale, am juca slab rau, dar cand este vorba de un meci important/turneu/campionat, stim ce inseamna seriozitatea si uneori nici noua nu ne vine sa credem ce play-uri facem avand in vedere problema de la normale.

Pana acum pare totul perfect si ca va intelegeti. Cum s-a ajuns sa va cunoasteti si sa formati echipa?

Doi dintre noi am fost la Toxic Team si ne cunoastem foarte bine; adica eu si Banzouru si jucam foarte mult cu cei de la Virus eSports. Am vorbit intre noi si ne-am decis sa facem o combinatie sa unim echipele (eu cu Banzouru) si sa mergem la Virus.

Despre Shotgun Seniorita ce-mi poti spune?

Eu, pe Shotgun Senorita il cunosc inca de cand era in echipa de PUBG a Loolish-ului.

Intorcandu-ne inapoi la echipa, care este relatia ta cu ceilalti?

Sub acest format, suntem impreuna de o luna si ceva. Echipa are rezultate bune si suntem toti multumiti. Despre relatia ca echipa, randem, glumim, ne distram si trollam, iar cand e ceva serios, dam ce este mai bun din noi.

Ai mentionat “rezultate bune“, ce-mi poti spune in acest sens?

In primul rand, am castigat al II-lea sezon AirWar; apoi locul 4 la Liga Pro, etapa 5; Ne-am calificat si la Starladder, dupa prima grupa, dar nu am fost atenti si nu am mai stiut ca trebuie in aceeasi seara sa jucam si in a II-a grupa. Am mai castigat si locul 4 la PUBGRoadToBGW, la aceleasi kill-uri si placepoint-uri fata de locul 3, Loolish, care ne-au depasit doar pentru ca in ultimul meci aveau cu 1 kill peste noi.

Wow, un palmares interesant!

Da, am luat si locul 12 in clasamentul general Pro dupa o singura etapa.

Ok, iti multumim mult pentru timpul acordat! Va uram succes in tot ceea ce faceti si un calduros “Bine ati venit in echipa Airwalk Media”!

Multumim si noi!

AirWalk.PUBG consta in:

Sergiu “Mutta” Coman

Sorin “Banzouru” Damian

Paul “Shotgun-Senorita” Trincă

Răzvan “SKREFI” Sandu

Urmatorul eveniment la care baietii vor fi prezenti este Bucharest Gaming Week unde s-au calificat la PUBG finala ligii PRO sezonul 2, in perioada 8-9 decembrie, la Romexpo!