Saluuuuuut, AirWalkere!

 În sfârșit, am reușit, într-un final (chiar de an) să avem un site dedicat jucătorilor, creatorilor de conținut și celor care fac parte din staff-ul Airwalk Media.

 Am început în 2005 ca o comunitate de făcut filme de Counter-Strike sau de orice alt joc, gen FIFA. A fost frumos, însă greu. Am avut prin 2007 în jur de 50 de artisti si moviemakeri si un forum cu peste 4000 de membrii activi care era gazduit de GamesZone. Cei mai batrani inca stiu perioada aia cu site-ul GamesZone: programe, cfg-uri si filme. Toate la discretia tuturor.

 Dupa o lovitura in serverele GZ am suferit si noi iar forumul a picat. Nu stiam ce inseamna in zilele alea, ce insemna backup, ce inseamna securitate… era asa, “hai sa facem ceva frumos ca toata lumea e buna”. Nu, nu e. Lumea e rau, iar noi am pierdut totul.

 Ce-am facut? Ne-am ridicat, ne-am scuturat si am mers in continuare (pe aer). Am facut un site. Nu a durat o saptamana si a fost “hackuit” de RST (Romanian Security Team). Nu am pierdut nimic, oricum nu facusem nimic intr-o saptamana, lumea era in vacanta si nu era Wi-Fi peste tot sau datele mobile “fara numar”.

 Am trecut si peste asta, a fost ok. Dupa care am dat de WordPress si am stat in jur de 72 de ore non stop si am facut site-ul nostru, propriu. A durat in jur de 4 sau 5 ani pana sa fie injectat si sa nu mai mearga linkurile, sa nu te poti loga pe admin… eh, un atac rus, de data asta.

 Dupa atat timp si dupa atatea atacuri, noi suntem inca aici. In picioare. In aer. Mai mari si mai puternici ca niciodata. Iar asta v-o datoram voua, tuturor celor care ati pus o caramida in construirea acestei comunitati. Pentru ca nimic nu este mai puternic pe lumea asta decat familia.

 Bun, acum ca avem site-ul asta de gaming, urmeaza inca unul de media, asa cum ai vazut si pe portal-ul Airwalk.Media si multe alte surprize pentru tine! Te asteptam si pe discord, mai stam la taclale.

 Intre timp ne-am maturizat si de la doar o comunitate de moviemakeri am ajuns la cateva echipe pro si semipro dar si creatori de continut pe care ti-i prezint imediat. insa pana atunci, daca esti binevoitor sa apesi pe linkurile alea de jos si sa ne sustii cu un follow, like sau join, ai fi superAirWalker, crede-ma!

 Daca nu le vezi, iti scriu aici ce avem si pe unde suntem prezenti momentan:

 Facebook
Twitter
Instagram
Steam Group
Discord
Twitch
YouTube

 Bun, si acum ca ai facut cunostinta cu Airwalk Media pe social media, hai sa faci cunostinta si cu cei care fac parte din Airwalk Media pă jocuri. Apasa butoanele pentru fiecare echipa in parte!

 AirWalk.Entertainers
AirWalk.CS:GO
AirWalk.FIFA
AirWalk.Fortnite
AirWalk.Hearthstone
AirWalk.PUBG
AirWalk.Staff

 Sau ii ai pe toti aici: AirWalk.Teams

Ah, si daca ti se pare pagina prea goala… ai dreptate, chiar e! Dar o umplem, no problemo mi amigo!

 Spre final, nu uita: Sky is not the limit anymore! Since 2005.